28 Ağustos 2015 Cuma

Hot Pursuit (2015) İzle

Aksiyon filmi olmadığı için üzüldünüz biliyorum ama içinde yeterince aksiyon var merak etmeyin :) Komedi anlayışı herkese göre değiştiği için onu yorumlamayacağım.

Oyuncular : Reese WitherspoonJohn Carroll LynchSofíA VergaraMichael Mosley










27 Ağustos 2015 Perşembe

Spy casus izle

Spy casus filmi izle

Jason Stathamdan alışılmadık bir biçimde komedi filmi. Jason Stathamın ilk kez komedi filminde yer aldığını görüyoruz. Başrollerinde Jason Statham'a Rose Byrne, Melissa McCarthy gibi ünlü isimlerde eşlik ediyor. Spy filmini HD izlemek için torrenti aşağıda torrenti indir linkine tıklayarak indirebilirsiniz.






25 Ağustos 2015 Salı

Star Trek: Renegades

Star Trek: Renegades İzle


Federasyon bir kriz içinde. Dilityum kristallerinin Federasyon'un ana tedarikçileri kayboluyor. Uzay ve zaman etkin bir dış dünyalar ile herhangi bir temas var. Ve bu olay doğal değil.Birisi ya da bir şey buna neden oluyor. Bu sert önlemler gerektirir; bazıları Federasyon'un normal görev alanı dışındadır. Çoğunlukla outcasts ve düzenbazlar bile suçlu.Bunun için, Amiral Pavel Chekov, Yıldız Filosu İstihbarat başkanı Komutanı Tuvok'a, Voyager eski güvenlik görevlisi ve 31 Tuvok birlikte yeni gizli, dönek mürettebat koymak gerekir yeni yeniden Bölüm mevcut başkanı döner. Her ne pahasına - Bu yeni ekip zaman ve mekan katlanmasını neden ne olduğunu bulmak ve onu durdurma görevlendirilmiştir. Ama onların farklılıklarını bir kenara koymak ve gerçekleştirmek için zaman içinde birbirlerini öldürmeye çalışıyor durdurmak mümkün olacak ..




.

24 Ağustos 2015 Pazartesi

Hitman Agent 47

Hitman Agent 47 İzle

Oyunuyla ünlenen suikastçi karakter Hitmanın yeni oyunu çıktı. Aksiyon ve gizemi bir arada içeren oyun bireyin hafızasını epey bir zorluyor. Tomb Raider'ın erkek karakteri olarakta halk arasında tanınmaktadır lakin öyle değildir. İkisi apayrı karakterlerdir.






16 Mart 2015 Pazartesi

İnterstellar İzle İndir Hd

Einstein'ın izafiyet teorisine anlatan filmde başrolünde true detective'den tanıdığımız Matthew Mcconaughey oynuyor. Christopher Nolan tarafından yapımcılığını üstlenen film izlenme rekorları kırıyor. 






Torrent Linki